Tot 600 € Belastingsvoordeel

De Belgische staat heeft besloten een belastingsvoordeel toe te kennen aan gezinnen die investeren in energiebesparing. Het doel van deze tegemoetkoming is, met de Kyoto-afspraken in het achterhoofd, te investeren in een proper milieu.

Uit de waaier van vele maatregelen gaan wij de belangrijkste toelichten die op het vak van Viessmann van toepassing zijn.

Welke werken komen o.a. in aanmerking ?

Het plaatsen van :

Het stopt echter niet bij deze éénmalige premie! Door te investeren in een nieuwe installatie, heeft de klant het blijvend voordeel van een rendementsverhoging. Dit vertaalt zich in een lagere brandstoffactuur.


Vervanging van oude ketel

Oude verwarmingsketels functioneren het hele jaar door met constant hoge werkingstemperaturen. Moderne ketels passen zich daarentegen aan de heersende buitentemperatuur aan. Dat zorgt voor een drastische vermindering van oppervlakte-, afkoelings- en rookgasverliezen. En als u geen warmte nodig heeft, dan schakelt het systeem zichzelf volledig uit - waardoor u een hoop brandstof bespaart en daarnaast ook nog het milieu ontziet. Zo is de vernieuwing van uw verwarmingsinstallatie niet alleen financieel bijzonder aantrekkelijk. Ook het milieu profiteert mee.

Zo kunt u onaangenaam nieuws met een gerust gemoed aanvaarden - ook in de toekomst. Want met een nieuwe verwarmingsketel:

Spreek er eens over met uw verwarmingsspecialist. Hij zal u niet alleen professioneel adviseren maar uw ketel ook snel en klantgericht kunnen vervangen.
Een ketel is sneller vervangen dan u denkt - meestal kan het op één dag.

OUD NIEUW